logo-oddelek-za-biologijo
Search
Close this search box.

Srednja šola za oblikovanje Maribor

“Karkoli že si, bodi dober. (A. Lincoln)” …. tudi do živali. Dijaki Srednje šole za oblikovanje Maribor na obisku v vivariju FNM.

Osnovna šola Montessori Maribor

“Vključi me in naučil se bom.” (B. Franklin) Učenci OŠ montessori iz Maribora in Ljubljane na obisku v vivariju FNM.

Osnovna šola Janka Padežnika Maribor

Živali so bile lepe, srčkane, luštkane, zanimive, zabavne, vse bi imel doma,” so bile izjave učencev od 1.do 3. razreda OŠ Janka Padežnika po obisku vivarija FNM. Veselimo se lepega odnosa otrok do živali.

Študenti Oddelka za predšolsko vzgojo Pedagoške fakultete UM 

Študenti Oddelka za predšolsko vzgojo Pedagoške fakultete UM so v okviru predmeta Didaktika začetnega naravoslovja v vivariju FNM pridobivali izkušnje, kako lahko otrokom približamo živali.

Obiskali ste nas šolarji 2. osnovne šole Slovenska Bistrica

Nova spoznanja in izkušnje ter manj predsodkov pred živalmi –  učenci 2. Osnovne šole Slovenska Bistrica na obisku v vivariju FNM.

Obiskali ste nas dijaki Srednje šole za oblikovanje Maribor.

Decembra, na zadnji šolski dan v letu 2023, so obiskali vivarij FNM bodoči frizerji – dijaki Srednje šole za oblikovanje Maribor. Druženje z živalmi nam je bilo vsem v veselje in zabavo.

Obiskali ste nas dijaki Srednje elektro-računalniške šole Maribor.

Zabavno in poučno,” je bil komentar dijakov 1. letnika Srednje elektro in računalniške šole po obisku delavnice Izkustveno spoznavanje živali na Fakulteti za naravoslovje in matematiko. Veselimo se ponovnega srečanja! Lepe fotografije je prispeval Matic Lampreht.

Dijaki 2. gimnazije na obisku v vivariju FNM. Z neposrednim opazovanjem in proučevanjem se o živalih lahko veliko naučimo, znanje, ki je pridobljeno z izkušnjo, si bolj zapomnimo.

Pomoč študentov pri oskrbi živali in na delavnicah izkustvenega spoznavanja živali za predšolske in šolske otroke. Pridobljene izkušnje bodo nekoč zelo dragocene pri opravljanju poklica.

“Druženje učencev OŠ montessori iz Maribora in Ljubljane z živalmi, ki jih imamo v vivariju FNM. Nova doživetja, spoznanja, izkušnje, lepi trenutki …”

Scroll to Top
Skip to content