logo-oddelek-za-biologijo
Search
Close this search box.
biološko psihološka konferenca

Spoštovani,

letos smo študentje Društva varstvenih biologov – Biodiva in Društva študentov biopsihologije združili moči in pričeli z organizacijo Biološko-psihološke študentske konference. Z veseljem naznanjamo, da smo z organizacijo že tako daleč, da k sodelovanju vabimo vse potencialne udeležence.

Konferenca bo potekala 9. in 10. oktobra 2021, v Kopru (prostori Univerze na primorskem, UP Famnit). Njene vsebine bodo ločene na biološki ter psihološki del, prispevke pa bomo razdelili na dela dodiplomske in podiplomske stopnje študija (glede na stopnjo študija tekom katerega je bilo delo pripravljeno).

S konferenco želimo ponuditi študentom možnost, da razširijo svoje kompetence tako, da predstavijo svoja dela v obliki predstavitve ali posterja. Slednje bomo objavili v zborniku prispevkov konference, s čimer bodo udeleženci pridobili tudi eno izmed prvih referenc v COBISSU. Z željo po doseganju širokega razpona znanja, bomo na konferenci omogočili tudi predstavitve nalog v angleškem jeziku.

Zaradi nepredvidljive situacije bomo konferenco najverjetneje izvedli v hibridni obliki – delno v živo, delno online.

Rok za prijave in oddajo povzetkov: 17. maj – 18. junij 2021.

Za več informacij smo pripravili tudi spletno stran, ki je na voljo v slovenščini in angleščini: https://bio-psi-konferenca.famnit.upr.si/

Zelo veseli bomo, če boste informacijo delili med svoje člane in če se bo kdo nato tudi udeležil konference!

Lep pozdrav

Taja Pajmon Rak,
članica Organizacijske ekipe
___________________________________________
Biološko psihološka študentska konferenca //
Biological psychological student conference

Scroll to Top
Skip to content