logo-oddelek-za-biologijo
Search
Close this search box.

PRIJAVE NA BERT SO ODPRTE!

na povezavi https://forms.gle/wsKnSENJf8UYRyZM6. S prijavo pohitite, saj se mesta hitro zapolnijo! 😊

O Taboru:

DŠN letos organizira že 9. BERT oz. Biološko-ekološki raziskovalni tabor. Letos bo le-ta potekal v Velikih Laščah od 28. 7. do 3. 8. 2023. 

Tabora se udeleži okoli 50 udeležencev (in 10 mentorjev), od tega je kar nekaj študentov, ki se tabora udeležujejo že vrsto let. Ker pa se nam vsako leto pridruži nemalo novincev, smo se odločili, da izvedemo kratko informativno predavanje, kjer vam bosta organizatorki podali nekaj ključnih informacij o BERT-u, na podlagi katerih se boste morda lažje odločili, če se boste tabora udeležili. Na predavanju vam bomo predstavili sam potek tabora in raziskovalne skupine, v katerih boste lahko na letošnjem taboru sodelovali. Seveda pa bo dogodek namenjen tudi temu, da zastavite kakršnokoli vprašanje glede tabora, ki se vam morda porodi.

Predavanje bo potekalo 17. 4. 2023 ob 18:00 in sicer hibridno (FNM, predavalnica 0/103 in Zoom). Natančnejše informacije še posredujemo. Hkrati vas vabimo, da dogodek BERT 2023 spremljate tudi na naši FB strani, kamor bomo sproti objavljali informacije glede tabora (https://fb.me/e/15h8guCvi).

 

Manca Marija Strmšnik

Scroll to Top
Skip to content