logo-oddelek-za-biologijo
Search
Close this search box.

Pozdravljeni,

Društvo študentov naravoslovja vas v sodelovanju s Tropicarium vabi na delavnico izdelave rastlinskih terarijev, ki bo v ponedeljek, 13. 2. 2023 ob 17.00 na Fakulteti za naravoslovje in matematiko v predavalnici 01/33. Delavnico bo vodil Miha Leitinger, ustanovitelj podjetja Tropicarium in dolgoletni član DŠN.

Potek delavnice
Najprej bomo izvedeli nekaj osnovnih informacij o rastlinskih terarijih in rastlinah, primernih za gojenje v terarijih. Sledi izdelava terarija, kjer bo vsak udeleženec izdelal svoj terarij (terarij bo seveda odšel s tabo domov).

Prijava
Prijavite se preko Google forms obrazca (https://forms.gle/zW9oSXQccp1nGQ7F8), kjer je potrebno izbrati med manjšim terarijem “Zmajev kozarček” (cena za člane DŠN: 13 €, cena za nečlane: 15 €) ali večjim terarijem “Zmajevka” (cena za člane DŠN: 20 €, cena za nečlane: 25 €). Prijave zbiramo do 8. 2. 2023, podatke za nakazilo pa vam posredujemo na mail po oddani prijavi (prispevek je potrebno poravnati najkasneje do 12. 2. 2023).

Več o terarijih, ki jih bomo izdelovali, si lahko preberete na spletni strani Tropicariuma (https://www.tropicarium.si/).

Lepo vas pozdravljamo,
DŠN

PS: Če še nisi član DŠN in bi to rad poslal, nam piši na drustvo.dsn@gmail.com. S prijavo pa pohiti, saj je število mest na dogodku omejeno.

Scroll to Top
Skip to content